Skip to content

Kaksi erityisen hyvää syytä valita LSS – Long Special Services matkanjärjestäjäksi!

| Uncategorized

1. Miksi valita LSS

LSS – Long Special Services on suomalainen matkanjärjestäjä / DMC yritys, joka on toiminut alalla vuodesta 1994. Yrityksen perheellä on ollut aina selkeä visio tarjota korkealaatuisia retkituotteita ja unohtumattomia kokemuksia kaikille asiakkaille. Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen matkailualalla ja meillä on kansainvälinen Control Unionin sertifiointi (GSTC), joka todistaa täyttävämme kestävän kehityksen vaatimukset matkailulle. Lisäksi olemme ylpeitä yhteistyöstämme Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa.

Meillä on vankka kokemus alalta ja olemme hoitaneet kansainvälisten risteilijöiden maajärjestelyjä Suomessa jo kolmen vuosikymmenen ajan. Tarjoamme monipuolisia palveluita, kuten kiertoajeluiden suunnittelua, tuotantoa ja valvontaa eri kokoisille ryhmille. Voit varata meiltä kokonaisia retkipaketteja Suomessa, päiväretkiä, transfer-palveluita, oppaiden varausta, tyky-päiväohjelmia tai muuta oheisohjelmaa. Meillä on laaja verkosto kohteita, kuljetusyrityksiä, hotelleja ja oppaita, joiden kanssa teemme pitkäaikaista yhteistyötä. Pidämme myös jatkuvasti silmämme auki uusille kiinnostaville kohteille ja kumppaneille, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen.

2. Luotettava ja henkilökohtainen palvelu

Tiimimme sijaitsee keskellä Helsinkiä, ja tarjoamme henkilökohtaista palvelua sekä paikallisia oppaita. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakas saa räätälöidyn ja hyvin toimivan matkapaketin. Suunnittelemme kaikki retket huolella, varausajat pitävät ja logistiikka on tarkkaan harkittu. Olemme ylpeitä maastamme ja innokkaita näyttämään, mitä kaikkea Suomella on tarjottavanaan.

Olemme myös ylpeitä siitä, että olemme Suomen matkailualan liiton (SMAL) jäseniä. Tämä osoittaa sitoutumisemme alan standardeihin ja parhaisiin käytäntöihin. Lisäksi olemme osa The Worlds Leading Ground Operators (TWLGO) -järjestöä, mikä vahvistaa asemaamme yhtenä alan johtavana toimijana.

Kun valitset LSS – Long Special Servicesin matkanjärjestäjäksi, voit olla varma, että lupauksemme pitävät. Tarjoamme paitsi laadukkaita retkituotteita ja unohtumattomia kokemuksia, myös luotettavaa ja henkilökohtaista palvelua. Olemme valmiita tekemään matkastasi ikimuistoisen.

Related Articles

Share