Skip to content

LSS – Long Special Services: Matkanjärjestäjä, joka tuntee Suomen kuin omat taskunsa

| Uncategorized

Suomalainen matkanjärjestäjä tarjoaa unohtumattomia retkiä ja kokemuksia

LSS – Long Special Services on suomalainen matkanjärjestäjä / DMC yritys, joka on toiminut matkailualalla jo vuodesta 1994 lähtien. Perheemme on aina pyrkinyt tarjoamaan korkealaatuisia retkituotteita ja unohtumattomia kokemuksia kaikille asiakkaillemme. Vuosien varrella olemme kehittäneet ainutlaatuisia ja laadukkaita tuotekokonaisuuksia, joiden avulla haluamme esitellä Suomen parhaat puolet vieraillemme. Seuraamme tarkkaan matkailualan kehitystä ja pyrimme pysymään ajan tasalla muuttuvista matkailutrendeistä.

Palveluihimme kuuluu laaja valikoima matkailupalveluita. Olemme erikoistuneet järjestämään kiertoajeluita ja matkoja Suomessa, ja meiltä voi varata kokonaisia retkipaketteja, päiväretkiä, transfer-palveluita, opasvarauksia ja oheisohjelmaa. Tarjoamme myös räätälöityjä ohjelmia, kuten työhyvinvointipäiviä tai konferenssiohjelmaa. Yhteistyöverkostomme kattaa laajan valikoiman kumppaneita, kuten kuljetusyrityksiä, hotelleja ja oppaita. Olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä näiden kumppaneiden kanssa ja pyrimme jatkuvasti löytämään uusia kiinnostavia kohteita ja palveluntarjoajia.

Alan kokemus ja ammattitaito

Meillä on pitkä kokemus matkailualalta ja erityisesti kiertoajeluiden suunnittelusta, tuotannosta ja valvonnasta. Olemme olleet mukana hoitamassa kansainvälisten risteilijöiden maajärjestelyitä Suomessa jo yli 30 vuoden ajan. Myös erikokoisten ryhmien matkajärjestelyistä meillä on vankkaa kokemusta. Pyrimme aina suunnittelemaan retket huolella ja varaamaan kaikki tarvittavat palvelut hyvissä ajoin. Logistiikka on keskeinen osa toimintaamme, ja tarjoamme aina asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuotteen.

Olemme ylpeitä Suomesta ja haluamme innokkaasti esitellä kaikkea sitä, mitä maallamme on tarjottavanaan. Meillä on laaja verkosto paikallisia kohteita, kuljetusyrityksiä, hotelleja ja oppaita, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. Seuraamme jatkuvasti uusia trendejä,  avautuvia hotelleja ja ravintoloita, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua.

Henkilökohtaista palvelua ja luottamusta

Keskellä Helsinkiä sijaitsevassa toimistossamme työskentelevä tiimimme takaa asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas saa tarvitsemansa avun ja tuen, ja siksi panostamme viestinnän sujuvuuteen ja nopeuteen. Voit aina olla varma, että tiedät kenen kanssa asioit ja että lupauksemme pitää.

Olemme myös ylpeitä jäsenyydestämme Suomen matkailualan liitossa (SMAL) sekä osana The Worlds Leading Ground Operators (TWLGO) -järjestöä. Kansainvälisen Control Unionin sertifiointi (GSTC) varmistaa, että täytämme kestävän kehityksen vaatimukset matkailualalla, ja olemme myös Suomen luonnonsuojeluliiton tukija. Nämä jäsenyydet ja sertifikaatit kertovat sitoutumisestamme laatuun, vastuullisuuteen ja kestävään matkailuun.

Valitsemalla LSS – Long Special Servicesin matkanjärjestäjäksenne voitte olla varmoja, että saatte paitsi ammattitaitoista palvelua myös unohtumattomia kokemuksia Suomen upeista maisemista ja kulttuurista. Toivomme, että saatte matkallanne täydellisen matkakokemuksen ja ihastutte Suomeen siinä missä mekin olemme.

Related Articles

Share