Skip to content

Unohtumattomat retkipaketit Suomessa: LSS – Long Special Services vie elämyksille

| Uncategorized

Ainutlaatuiset retkipaketit Suomessa

LSS – Long Special Services on suomalainen matkanjärjestäjä / DMC yritys, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1994. Perheellämme on aina ollut selvä visio tarjota korkealaatuisia retkituotteita ja kokemuksia kaikille. Yrityksemme on ansainnut kansainvälisen Control Unionin sertifioinnin (GSTC), joka osoittaa sitoutumisemme kestävään kehitykseen matkailualalla, sekä meidän tukemme Suomen luonnonsuojeluliitolle.

Meidän tavoitteenamme on tarjota unohtumattomia retkiä ja kokemuksia kaikille asiakkaillemme. Olemme aktiivisesti mukana matkailualan trendien seuraamisessa ja pidämme sormemme matkailualan pulsilla.

Risteilijöiden ja ryhmien maajärjestelyt

Alan kokemusta meillä on runsaasti. Olemme vastanneet kansainvälisten risteilijöiden maajärjestelyistä Suomessa jo 30 vuoden ajan. Maajärjestelyihin kuuluu kiertoajeluiden suunnittelu, tuotanto ja valvonta. Meillä on myös vankka kokemus erikokoisten ryhmien järjestämisestä. Voit varata kauttamme kokonaisia retkipaketteja Suomessa, päiväretkiä, transferpalveluita, oppaita, tyky-päiväohjelmia sekä muita oheisohjelmia, kuten kiertoajeluita, konferensseja ja vierailuja.

Meillä on laaja verkosto kohteita, kuljetusyrityksiä, hotelleja ja oppaita, joiden kanssa olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä. Jatkuvasti etsimme myös uusia kiinnostavia kohteita, haastattelemme uusia oppaita ja pysymme ajan tasalla uusista hotelleista ja ravintoloista. Pidämme hyvät ja pitkät suhteet yhteistyökumppaneihimme, oppaista satamiin ja kaikkea siltä väliltä.

Laadukas suunnittelu ja henkilökohtainen palvelu

Retkemme suunnitellaan huolella, varaamme kaikki tarvittavat palvelut hyvissä ajoin ja huomioimme tarkasti logistiikan, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen. Olemme ylpeitä maastamme ja innokkaita esittelemään kaikkea, mitä meillä on tarjottavana.

Ollessasi yhteydessä meihin, saat henkilökohtaista palvelua, paikallisia oppaita ja toimivia kokonaisuuksia. Tiimimme työskentelee keskellä Helsinkiä ja tiedät aina, kenen kanssa asioit. Voit luottaa siihen, että lupauksemme pitävät.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme Suomen matkailualan liiton (SMAL) jäseniä ja osa The Worlds Leading Ground Operators (TWLGO) -järjestöä.

Share

Read also

Uncategorized

Discover Authentic Finnish Hospitality with LSS Home Visits

Discover Authentic Finnish Hospitality with LSS Home Visits Finland is renowned for its warm hospitality, a tradition deeply rooted in its culture.

Read more
Uncategorized

Retkipaketit ja palvelut Helsingissä – LSS:n valikoima

Discover the Best of Helsinki with LSS's Tailored Excursion Packages Exploring Helsinki's rich cultural tapestry and stunning natural landscapes has never been more accessible,

Read more
Uncategorized

Lähde matkalla LSS:n kanssa! Räätälöidyt retket kokemuksella pääkaupunkiseudulla

Discover the Heart of the Capital Region with Customized Excursions Are you looking for an authentic travel experience in Finland's vibrant capital region?

Read more