Skip to content

Suomalaista vieraanvaraisuutta parhaimmillaan: LSS – Long Special Services

| Uncategorized

 LSS – Long Special Services

LSS – Long Special Services on suomalainen matkanjärjestäjä / DMC yritys, joka on toiminut vuodesta 1994. Perheellämme on aina ollut selvä visio tarjota korkealaatuisia retkituotteita ja kokemuksia kaikille asiakkaillemme. Haluamme tarjota unohtumattomia retkiä ja kokemuksia kaikille matkailijoille, ja siksi pidämme sormeamme matkailualan pulssilla, pysyäksemme mukana muuttuvien matkailutrendien kanssa.

Meillä on laaja kokemus alalta, ja olemme hoitaneet kansainvälisten risteilijöiden maajärjestelyitä Suomessa jo noin 30 vuoden ajan. Maajärjestelyillä tarkoitamme kiertoajeluiden suunnittelua, tuotantoa ja valvontaa. Olemme myös järjestäneet retkiä erikokoisille ryhmille ja voit varata meidän kauttamme kokonaisia retkipaketteja Suomessa, päiväretkiä, transfer palveluita, oppaita, tyky päivä ohjelmia ja muuta oheisohjelmaa kuten kiertoajeluita, konferensseja ja vierailuja.

Laadukkaat palvelut ja yhteistyökumppanit

Olemme ylpeitä siitä, että meillä on iso verkosto erilaisia kohteita, kuljetusyrityksiä, hotelleja ja oppaita, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään. Samalla etsimme jatkuvasti uusia kiinnostavia kohteita, haastattelemme uusia oppaita ja pysymme ajan tasalla uusista hotelleista ja ravintoloista. Pyrimme luomaan hyviä ja pitkiä suhteita yhteistyökumppaneihimme, olivat he sitten oppaita satamissa tai hotelleja. Näin voimme varmistaa, että pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme.

Retkiemme suunnittelu on tarkkaa ja huolellista. Varaamme kaiken hyvissä ajoin ja mietimme logistiikan huolellisesti, jotta voimme luoda parhaan mahdollisen tuotteen asiakkaillemme. Olemme ylpeitä maastamme ja innokkaita näyttämään, mitä kaikkea meillä on tarjottavana.

Henkilökohtaista palvelua ja vahvoja verkostoja

Mikäli etsit henkilökohtaista palvelua, paikallisia oppaita ja hyvin toimivia kokonaisuuksia, olet löytänyt oikean yhteistyökumppanin. Tiimimme työskentelee toimistossamme Helsingin keskustassa, joten tiedät aina, kenen kanssa asioit. Asioidessasi kanssamme voit olla varma siitä, että lupauksemme pitää.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme jäsenenä Suomen matkailualan liitossa (SMAL) sekä osa The Worlds Leading Ground Operators (TWLGO) järjestöä. Meillä on myös kansainvälisen Control Unionin sertifiointi (GSTC), joka kertoo, että täytämme kestävän kehityksen vaatimukset matkailulle, ja olemme Suomen luonnonsuojeluliiton tukija.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan suomalaista vieraanvaraisuutta parhaimmillaan. Tule kokemaan unohtumattomia retkiä ja löytämään kaikki Suomella on tarjottavanaan. Tervetuloa LSS – Long Special Servicesin matkassa!

Share

Read also

Uncategorized

Choosing the Right Sightseeing Tours for You

Understanding Your Interests and Preferences The first step in choosing the right sightseeing tour is to understand your own interests and preferences.

Read more
Uncategorized

Why Choose a Finnish Travel Agency for Your Next Trip?

Planning a trip can be both exciting and overwhelming. With so many destinations and travel agencies to choose from, making the right decision can be challenging.

Read more
Uncategorized

Tips for Selecting the Right Travel Agency in Finland

Research and Reviews One of the first steps in selecting a travel agency is conducting thorough research. Start by looking for agencies that specialize in Finnish travel.

Read more