Skip to content

Ryhmämatkat Suomessa: LSS – Long Special Services tekee järjestelyt helpoiksi

| Uncategorized

Mitä teemme?

LSS – Long Special Services on suomalainen matkanjärjestäjä / DMC yritys, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1994. Yrityksemme on erikoistunut matkojen järjestämiseen ja kiertoajeluiden tarjoamiseen Suomessa. Pyrimme tarjoamaan unohtumattomia retkiä ja kokemuksia kaikille asiakkaillemme.

Meillä on pitkä kokemus alalta ja olemme hoitaneet kansainvälisten risteilijöiden maajärjestelyitä Suomessa jo noin 30 vuoden ajan. Maajärjestelyt tarkoittavat kiertoajeluiden suunnittelua, tuotantoa ja valvontaa. Voimme järjestää retkipaketteja erikokoisille ryhmille, päiväretkiä, transfer palveluita, opasvarauksia, tyky päivä ohjelmia ja muuta oheisohjelmaa, kuten kiertoajeluita, konferensseja tai vierailuja varten.

Verkostomme ja yhteistyökumppanit

Meillä on laaja verkosto kohteita, kuljetusyrityksiä, hotelleja ja oppaita, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään. Pidämme jatkuvasti silmämme auki uusille kiinnostaville kohteille, haastattelemme uusia oppaita ja pysymme ajan tasalla uusista hotelleista ja ravintoloista. Tavoitteenamme on luoda hyviä ja pitkäaikaisia suhteita yhteistyökumppaneihimme, oppaista satamiin ja kaiken siltä väliltä.

Suunnittelemme kaikki retket huolellisesti, varaamme kaiken hyvissä ajoin ja mietimme logistiikan tarkasti, jotta pystymme luomaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen. Olemme ylpeitä maastamme ja innokkaita näyttämään mitä kaikkea Suomella on tarjottavanaan.

Henkilökohtaista palvelua ja sitoutuneisuutta

LSS – Long Special Services tarjoaa jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaista palvelua, paikallisia oppaita ja hyvin toimivia kokonaisuuksia. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, ja tiimimme on aina valmiina auttamaan. Asioidessasi kanssamme voit olla varma, että pidämme lupauksemme ja tarjoamme sitoutunutta palvelua.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme Suomen matkailualan liiton (SMAL) jäseniä sekä osa The Worlds Leading Ground Operators (TWLGO) -järjestöä. Tämä osoittaa sitoutumisemme korkealaatuiseen matkailuun ja kestävään kehitykseen. Meillä on myös kansainvälisen Control Unionin sertifiointi (GSTC), joka kertoo, että täytämme kestävän kehityksen vaatimukset matkailulle, ja olemme Suomen luonnonsuojeluliiton tukija.

Olet löytänyt luotettavan yhteistyökumppanin, joka tarjoaa korkealaatuisia matkoja ja unohtumattomia elämyksiä Suomessa. Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme!

Related Articles

Share