Skip to content

Räätälöidyt matkapaketit toiveidesi mukaan: LSS – Long Special Services

| Uncategorized

Räätälöityä laatua

LSS Long Special Services on suomalainen matkanjärjestäjä / DMC yritys, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1994. Perheellämme on aina ollut selvä visio tarjota korkealaatuisia retkituotteita ja kokemuksia kaikille. Yrityksen olemassaolon aikana olemme kehittäneet ainutlaatuisia ja laadukkaita tuotekokonaisuuksia. Haluamme tarjota unohtumattomia retkiä ja kokemuksia kaikille asiakkaillemme. Pidämme sormea matkailualan pulsilla pysyäksemme mukana muuttuvien matkailutrendien kanssa.

Alan kokemusta meiltä löytyy paljon. Olemme hoitaneet kansainvälisten risteilijöiden maajärjestelyitä Suomessa siitä asti, kun ensimmäiset laivat saapuivat Helsinkiin noin 30 vuotta sitten. Maajärjestelyllä tarkoitamme kiertoajeluiden suunnittelua, tuotantoa ja valvontaa. Eri kokoisten ryhmien järjestelyistä meillä on myös yhtä pitkä kokemus. Kauttamme voit varata kokonaisia retkipaketteja Suomessa, päiväretkiä, transfer palveluita, opasvarauksia, tyky päiväohjelmia tai muuta oheisohjelmaa, kuten kiertoajeluita, konferenssien tai muun vierailun ympärille.

Kokonaisvaltainen palvelu ja pitkäaikainen yhteistyö

Meillä on iso verkosto kohteita, kuljetusyrityksiä, hotelleja ja oppaita, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään. Samalla etsimme jatkuvasti uusia kiinnostavia kohteita, minne viedä vieraita, haastattelemme uusia oppaita ja pidämme itsemme ajan tasalla uusista hotelleista ja ravintoloista. Haluamme luoda hyvät ja pitkät suhteet yhteistyökumppaneihimme, oppaista satamiin ja kaiken siltä väliltä.

Suunnittelemme kaikki retket huolella, varataan kaikki hyvissä ajoissa ja mietitään logistiikka huolella, jotta pystymme luomaan parhaan mahdollisen tuotteen asiakkaalle. Olemme ylpeitä maastamme ja innokkaita näyttämään, mitä kaikkea meillä on tarjottavaa. Jos etsitte henkilökohtaista palvelua, paikallisia oppaita ja hyvin toimivia kokonaisuuksia, olette löytäneet yhteistyökumppanin. Tiimimme työskentelee toimistossamme keskellä Helsinkiä, ja tiedät aina kenen kanssa asioit. Asioidessasi kanssamme voit olla vakuuttunut, että lupauksemme pitää. Olemme Suomen matkailualan liiton (SMAL) ylpeitä jäseniä sekä osa The Worlds Leading Ground Operators (TWLGO) järjestöä.

Meillä on myös kansainvälisen Control Unionin sertifiointi (GSTC)

Meillä on myös kansainvälisen Control Unionin sertifiointi (GSTC), joka kertoo, että täytämme kestävän kehityksen vaatimukset matkailulle, ja olemme Suomen luonnonsuojeluliiton tukija. Haluamme olla vastuullinen matkanjärjestäjä ja edistää kestävää matkailua Suomessa. Kuljemme ympäristöä kunnioittaen ja pyrimme vaikuttamaan positiivisesti paikalliseen ympäristöön ja yhteisöihin. Control Unionin sertifiointi osoittaa, että sitoudumme noudattamaan korkeita kestävän matkailun standardeja, ja haluamme varmistaa, että matkailullamme on mahdollisimman vähäinen negatiivinen vaikutus ympäristöömme.

Related Articles

Share