Skip to content

LSS – Long Special Services: Asiantuntija Suomen matkailussa

| Uncategorized

LSS Long Special Services: Suomalainen matkanjärjestäjä tarjoaa korkealaatuisia retkituotteita ja unohtumattomia kokemuksia

LSS Long Special Services on suomalainen matkanjärjestäjä / DMC-yritys, joka on tarjonnut korkealaatuisia retkituotteita ja unohtumattomia kokemuksia asiakkailleen jo vuodesta 1994. Yrityksen perheellä on ollut aina selvä visio tarjota ensiluokkaisia matkakokemuksia kaikille. Meidän tavoitteenamme on säilyttää asema matkanjärjestäjien ja kiertoajelutoimintaa tarjoavien yritysten kärjessä, pitäen sormen matkailualan pulssilla.

Meillä on ylpeänä esitellä kansainvälisen Control Unionin myöntämä sertifiointi, joka kertoo sitoutumisestamme kestävän kehityksen vaatimuksiin matkailuala. Olemme myös Suomen luonnonsuojeluliiton tukija. Laadunvalvonta ja kestävän kehityksen periaatteet ovat keskeisiä arvoja toiminnassamme. Haluamme varmistaa, että matkakokemuksemme eivät ainoastaan täytä asiakkaidemme odotuksia, vaan myös suojelevat ja kunnioittavat ympäröivää luontoa ja ympäristöä.

Asiantuntemusta ja kokemusta Suomen matkailualalta

Alan kokemusta meiltä löytyy sekä kotimaasta että kansainvälisesti. Yrityksemme on vastannut kansainvälisten risteilijöiden maajärjestelyistä Suomessa jo yli 30 vuoden ajan. Maajärjestelyt pitävät sisällään kiertoajeluiden suunnittelun, tuotannon ja valvonnan. Olemme myös hoitaneet erikokoisten ryhmien järjestelyjä eri puolilla Suomea. Tarjoamme kokonaisia retkipaketteja, päiväretkiä, siirtopalveluita, opasvarauksia, tyky-päiväohjelmia ja muita oheisohjelmia, kuten kiertoajeluita, konferensseja ja muita vierailuja.

Matkailuala kehittyy jatkuvasti, ja me olemme aina ajan tasalla uusista trendeistä ja kohteista. Meillä on laaja verkosto kohdepaikkoja, kuljetusyrityksiä, hotelleja ja oppaita, joiden kanssa olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä. Samalla tutkimme jatkuvasti uusia kiinnostavia kohteita, haastattelemme uusia oppaita ja pysymme ajan tasalla uusista hotelleista ja ravintoloista. Tavoitteenamme on luoda ja ylläpitää hyviä pitkäaikaisia suhteita yhteistyökumppaneihimme, aloittaen oppaista satamiin ja kaikkea siltä väliltä.

Henkilökohtaista palvelua ja luotettavuutta

Meille on tärkeää, että jokainen retki suunnitellaan huolella ja kaikki varaukset tehdään hyvissä ajoin. Logistiikka on keskeisessä roolissa, jotta pystymme luomaan parhaan mahdollisen matkakokemuksen asiakkaillemme. Olemme ylpeitä Suomesta ja innokkaita näyttämään, mitä kaikkea meillä on tarjottavana.

Kun valitset LSS Long Special Servicesin, saat henkilökohtaista palvelua, ammattitaitoisen oppaan ja saumattomasti toimivan kokonaisuuden. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä, ja tiedät aina, kenen kanssa asioit. Olemme ylpeitä jäsenyydestämme Suomen matkailualan liitossa (SMAL) sekä osallisuudestamme The Worlds Leading Ground Operators (TWLGO) -järjestössä. Näiden jäsenyyksien ansiosta voitte olla varmoja, että pidämme aina lupauksemme ja tarjoamme parasta mahdollista palvelua.

Ota yhteyttä ja anna meidän näyttää, mitä kaikkea voimme tehdä matkakokemuksesi eteen. LSS Long Special Services on valmiina suunnittelemaan juuri sinulle räätälöidyn retken unohtumattomaan Suomen matkailuun.

Share

Read also

Uncategorized

Discover Authentic Finnish Hospitality with LSS Home Visits

Discover Authentic Finnish Hospitality with LSS Home Visits Finland is renowned for its warm hospitality, a tradition deeply rooted in its culture.

Read more
Uncategorized

Retkipaketit ja palvelut Helsingissä – LSS:n valikoima

Discover the Best of Helsinki with LSS's Tailored Excursion Packages Exploring Helsinki's rich cultural tapestry and stunning natural landscapes has never been more accessible,

Read more
Uncategorized

Lähde matkalla LSS:n kanssa! Räätälöidyt retket kokemuksella pääkaupunkiseudulla

Discover the Heart of the Capital Region with Customized Excursions Are you looking for an authentic travel experience in Finland's vibrant capital region?

Read more