Skip to content

Tutustu Suomen luontoon ja kulttuuriin: LSS – Long Special Services opastaa

| Uncategorized

LSS –  Suomen johtava matkanjärjestäjä ja kiertoajelujen tarjoaja

LSS – Long Special Services on vuodesta 1994 toiminut suomalainen matkanjärjestäjä / DMC-yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia retkiä ja unohtumattomia kokemuksia kaikille asiakkailleen. Pyrimme pysymään ajan tasalla matkailualan muuttuvista trendeistä ja tarjoamaan paikallisia opaspalveluita sekä hyvin toimivia kokonaisuuksia. Meitä yhdistää rakkaus Suomeen ja halu esitellä vieraillemme kaikkea, mitä maallamme on tarjota.

Kestävän kehityksen vaatimukset täyttävä matkanjärjestäjä

Meillä on myös kansainvälisen Control Unionin sertifiointi (GSTC), joka todistaa sitoutumisemme kestävän kehityksen vaatimusten täyttämiseen matkailualalla. Haluamme taata, että retkemme ja kokemuksemme eivät ainoastaan tarjoa ikimuistoisia hetkiä, vaan myös kunnioittavat ympäristöä ja paikallista kulttuuria. Olemme ylpeitä siitä, että olemme Suomen luonnonsuojeluliiton tukija ja teemme jatkuvasti töitä kestävän matkailun edistämiseksi.

Kattava kokemus matkailualalta

Vuosien kokemuksen ansiosta olemme kehittäneet ainutlaatuisia ja laadukkaita tuotekokonaisuuksia, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin. Olemme erikoistuneet kansainvälisten risteilijöiden maajärjestelyihin Suomessa ja tarjoamme palveluita erikokoisille ryhmille. Voit varata kauttamme kokonaisia retkipaketteja, päiväretkiä, siirtopalveluita, opasvarauksia ja muita oheisohjelmia, kuten kiertoajeluita ja konferenssijärjestelyitä. Meillä on laaja verkosto kohteita, kuljetusyrityksiä, hotelleja ja oppaita, joiden kanssa olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä. Samalla etsimme jatkuvasti uusia kiinnostavia kohteita ja päivitämme tietämystämme uusista hotelleista ja ravintoloista.

Henkilökohtaista palvelua ja luotettavuutta

Mottoomme kuuluu tarkka suunnittelu, varaukset hyvissä ajoin ja logistiikan huolellinen harkinta, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuotteen. Luotamme suureen ammattitaitoon, joka näkyy myös henkilökohtaisessa palvelussa. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, ja tiimimme on aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiin. Asioidessasi kanssamme voit olla varma siitä, että pidämme lupauksemme ja tarjoamme korkealaatuisia retkiä ja unohtumattomia kokemuksia. Olemme ylpeitä jäsenyydestämme Suomen matkailualan liitossa (SMAL) sekä osallistumisestamme The Worlds Leading Ground Operators (TWLGO) -järjestön toimintaan.

Ota meihin yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua tutustumaan Suomen luontoon ja kulttuuriin!

Share

Read also

Uncategorized

Discover Authentic Finnish Hospitality with LSS Home Visits

Discover Authentic Finnish Hospitality with LSS Home Visits Finland is renowned for its warm hospitality, a tradition deeply rooted in its culture.

Read more
Uncategorized

Retkipaketit ja palvelut Helsingissä – LSS:n valikoima

Discover the Best of Helsinki with LSS's Tailored Excursion Packages Exploring Helsinki's rich cultural tapestry and stunning natural landscapes has never been more accessible,

Read more
Uncategorized

Lähde matkalla LSS:n kanssa! Räätälöidyt retket kokemuksella pääkaupunkiseudulla

Discover the Heart of the Capital Region with Customized Excursions Are you looking for an authentic travel experience in Finland's vibrant capital region?

Read more