Skip to content

Suomen kiertoajelut ammattilaisten johdolla: LSS – Long Special Services

| Uncategorized

Yrityksemme esittely

LSS Long Special Services on suomalainen matkanjärjestäjä / DMC-yritys, joka on tarjonnut korkealaatuisia retkituotteita ja unohtumattomia kokemuksia jo vuodesta 1994 lähtien. Olemme toimineet matkailualalla jo pitkään ja tähän päivään mennessä olemme kehittäneet ainutlaatuisia ja laadukkaita tuotekokonaisuuksia.

Olemme sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin matkailualalla ja tämän ansiosta meillä on myös kansainvälisen Control Unionin sertifiointi (GSTC), joka kertoo sitoutumisestamme kestävään matkailuun. Lisäksi olemme ylpeitä siitä, että olemme Suomen luonnonsuojeluliiton tukija, sillä haluamme suojella ja säilyttää Suomen upeaa luontoa.

Kokemuksemme matkanjärjestäjinä ja kiertoajeluiden suunnittelussa

Olemme saavuttaneet paljon kokemusta matkanjärjestäjinä Suomessa. Yrityksemme on vastannut kansainvälisten risteilijöiden maajärjestelyistä jo noin 30 vuoden ajan. Maajärjestelyllä tarkoitamme kiertoajeluiden suunnittelua, tuotantoa ja valvontaa, ja tässä olemme kehittyneet huippuosaajiksi.

Meillä on myös pitkä kokemus erikokoisten ryhmien järjestelyistä, joten voitte luottaa meihin oli sitten kyseessä päiväretki, kokonainen retkipaketti, työhyvinvointipäivä tai konferenssiohjelma. Suuri verkostomme kohteiden, kuljetusyritysten, hotellien ja oppaiden kanssa mahdollistaa sen, että voimme tarjota monipuolisia matkailukokemuksia ja löytää jatkuvasti uusia ja kiinnostavia kohteita vieraillemme.

Palvelumme ja tiimimme

Tiimimme koostuu ammattilaisista, jotka työskentelevät toimistossamme keskellä Helsinkiä. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua ja paikallisia oppaita, jotta asiakaskokemus olisi mahdollisimman autenttinen ja unohtumaton. Kaikki retket suunnitellaan huolella ja logistiikka mietitään tarkasti, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen tuotteen asiakkaillemme.

Olemme ylpeitä Suomesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista. Haluamme innolla jakaa nämä upeat kokemukset vieraillemme ja auttaa heitä löytämään Suomen monipuolisen luonnon ja kulttuurin parhaita puolia. Asioidessasi kanssamme voit olla varma, että saat henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua jokaisessa vaiheessa matkaasi.

LSS – Long Special Services on myös jäsenenä Suomen matkailualan liitossa (SMAL) ja osa The Worlds Leading Ground Operators (TWLGO) -järjestöä. Näiden jäsenyyksien ansiosta voimme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja pysyä ajan tasalla alan uusista trendeistä ja vaatimuksista.

Related Articles

Share