Skip to content

LSS – Long Special Services: Luotettava kumppani Suomessa

| Uncategorized

LSS – Long Special Services on suomalainen matkanjärjestäjä / DMC yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1994. Perheellämme on aina ollut selkeä visio tarjota korkealaatuisia retkituotteita ja unohtumattomia kokemuksia kaikille asiakkaillemme. Olemme sitoutuneet kehittämään ainutlaatuisia ja laadukkaita matkapaketteja ja kiertoajeluita, pysyen ajan tasalla muuttuvista matkailutrendeistä.

Alan kokemus ja palvelut

Ylpeänä voimme todeta, että meillä on runsaasti kokemusta matkailualalta. Olemme hoitaneet kansainvälisten risteilijöiden maajärjestelyitä Suomessa jo noin 30 vuoden ajan. Maajärjestely tarkoittaa kiertoajeluiden suunnittelua, tuotantoa ja valvontaa. Olemme myös järjestäneet retkiä erikokoisille ryhmille. Tarjoamme monipuolisia palveluita, kuten kokonaisia retkipaketteja Suomessa, päiväretkiä, transfer-palveluita, opasvarauksia, tyky-päiväohjelmia ja muita oheisohjelmia, kuten kiertoajeluita, konferenssien tai muiden vierailujen yhteydessä.

Meillä on laaja verkosto eri kohteisiin, kuljetusyrityksiin, hotelleihin ja oppaisiin, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään. Jatkuvasti etsimme myös uusia kiinnostavia kohteita, haastattelemme uusia oppaita sekä pysymme ajan tasalla uusista hotelleista ja ravintoloista. Tavoitteenamme on luoda vahvat ja pitkäaikaiset suhteet yhteistyökumppaneihimme, aina oppaista satamiin ja kaikkeen siltä väliltä.

Tiimityö ja palvelun laatu

Kaikki retkemme suunnitellaan huolellisesti ja varataan hyvissä ajoin. Tarkastelemme tarkasti myös logistiikkaa, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen tuotteen asiakkaillemme. Olemme ylpeitä maastamme ja haluamme innokkaasti esitellä kaikkea mitä meillä on tarjota. Voit olla varma, että saat meiltä henkilökohtaista palvelua, paikallisia oppaita ja toimivia kokonaisuuksia. Tiimimme työskentelee keskellä Helsinkiä, joten tiedät aina kenen kanssa asioit. Asioidessasi kanssamme voit luottaa siihen, että pidämme lupauksemme.

Olemme Suomen matkailualan liiton (SMAL) ylpeitä jäseniä, mikä takaa laadukkaan ja luotettavan palvelun. Yhteistyömme The Worlds Leading Ground Operators (TWLGO) järjestön kanssa edustaa lisää luotettavuutta ja sitoutumistamme alamme parhaimpaan osaamiseen.

Share

Read also

Uncategorized

Discover Authentic Finnish Hospitality with LSS Home Visits

Discover Authentic Finnish Hospitality with LSS Home Visits Finland is renowned for its warm hospitality, a tradition deeply rooted in its culture.

Read more
Uncategorized

Retkipaketit ja palvelut Helsingissä – LSS:n valikoima

Discover the Best of Helsinki with LSS's Tailored Excursion Packages Exploring Helsinki's rich cultural tapestry and stunning natural landscapes has never been more accessible,

Read more
Uncategorized

Lähde matkalla LSS:n kanssa! Räätälöidyt retket kokemuksella pääkaupunkiseudulla

Discover the Heart of the Capital Region with Customized Excursions Are you looking for an authentic travel experience in Finland's vibrant capital region?

Read more