Skip to content

LSS – Long Special Services: Suomalainen matkanjärjestäjä luottaa laatuun

| Uncategorized

Ainutlaatuisia ja laadukkaita tuotteita

LSS – Long Special Services on suomalainen matkanjärjestäjä / DMC yritys, joka on toiminut matkailualalla jo yli 25 vuoden ajan. Perheyrityksemme visio on aina ollut tarjota korkealaatuisia retkituotteita ja unohtumattomia kokemuksia kaikille asiakkaillemme. Yrityksemme panostaa vahvasti kestävään kehitykseen ja olemme saaneet Control Unionin sertifioinnin (GSTC), mikä takaa, että täytämme kestävän matkailun vaatimukset. Olemme myös ylpeitä siitä, että olemme Suomen luonnonsuojeluliiton tukija.

Matkanjärjestäjä ja kiertoajelut

Olemme kehittäneet vuosien varrella ainutlaatuisia ja laadukkaita tuotekokonaisuuksia matkailualalla. Meillä on vankka kokemus kansainvälisten risteilijöiden maajärjestelyistä Suomessa, ja olemme hoitaneet kiertoajeluiden suunnittelua, tuotantoa ja valvontaa jo yli 30 vuoden ajan. Voit luottaa siihen, että meiltä saat kokonaisia retkipaketteja, päiväretkiä, transfer palveluita, opasvarauksia, tyky päiväohjelmia sekä muita oheisohjelmia, kuten kiertoajeluita, konferenssien järjestelyitä ja vierailujen suunnittelua.

Kumppaniverkosto ja osaaminen

Yhteistyökumppaneiden kanssa työskentely on meille erittäin tärkeää. Meillä on laaja verkosto kohteita, kuljetusyrityksiä, hotelleja ja oppaita, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään. Etsimme jatkuvasti uusia kiinnostavia kohteita, haastattelemme uusia oppaita ja pidämme huolen siitä, että olemme ajan tasalla uusista hotelleista ja ravintoloista. Suunnittelemme kaikki retket huolella, varmistamme kaikkien palveluiden varaamisen hyvissä ajoin ja mietimme logistiikan tarkasti, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen matkailutuotteen asiakkaillemme.

Paikallista palvelua ja ammattitaitoa

Jos etsit henkilökohtaista palvelua, paikallisia oppaita ja toimivia kokonaisuuksia matkailualalla, olet löytänyt oikean yhteistyökumppanin. Tiimimme työskentelee Helsingin keskustassa sijaitsevassa toimistossamme ja tiedät aina kenen kanssa asioit. Olemme ylpeitä siitä, että olemme Suomen matkailualan liiton (SMAL) jäseniä sekä osa The Worlds Leading Ground Operators (TWLGO) järjestöä. Asioidessasi kanssamme voit olla varma, että pidämme lupauksemme ja tarjoamme sinulle parasta mahdollista palvelua.

Share

Read also

Uncategorized

Discover Authentic Finnish Hospitality with LSS Home Visits

Discover Authentic Finnish Hospitality with LSS Home Visits Finland is renowned for its warm hospitality, a tradition deeply rooted in its culture.

Read more
Uncategorized

Retkipaketit ja palvelut Helsingissä – LSS:n valikoima

Discover the Best of Helsinki with LSS's Tailored Excursion Packages Exploring Helsinki's rich cultural tapestry and stunning natural landscapes has never been more accessible,

Read more
Uncategorized

Lähde matkalla LSS:n kanssa! Räätälöidyt retket kokemuksella pääkaupunkiseudulla

Discover the Heart of the Capital Region with Customized Excursions Are you looking for an authentic travel experience in Finland's vibrant capital region?

Read more