Skip to content

Matkailualan asiantuntijat: LSS – Long Special Services

| Uncategorized

Mitä me teemme?

LSS – Long Special Services on suomalainen matkanjärjestäjä / DMC yritys, joka on tarjonnut korkealaatuisia retkituotteita ja kokemuksia jo vuodesta 1994. Olemme erikoistuneet matkanjärjestelyihin ja kiertoajeluihin, ja pyrimme tarjoamaan unohtumattomia retkiä kaikille asiakkaillemme. Pidämme sormea matkailualan pulsilla ja pysymme ajan tasalla muuttuvien matkailutrendien kanssa.

Meillä on laaja kokemus matkailualalta. Olemme hoitaneet kansainvälisten risteilijöiden maajärjestelyitä Suomessa jo noin 30 vuoden ajan. Maajärjestelyihin kuuluu kiertoajeluiden suunnittelu, tuotanto ja valvonta. Meillä on myös pitkä kokemus erikokoisten ryhmien järjestämisestä. Voit varata meiltä kokonaisia retkipaketteja Suomessa, päiväretkiä, transfer-palveluita, opasvarauksia, tyky päiväohjelmia tai muita oheisohjelmia, kuten kiertoajeluita, konferensseja tai vierailuja varten.

Miksi valita meidät?

Meillä on laaja verkosto kohteita, kuljetusyrityksiä, hotelleja ja oppaita, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään. Pidämme kuitenkin aina silmämme auki uusille ja kiinnostaville kohteille sekä uusille oppaille. Pyrimme luomaan vahvat ja pitkäaikaiset suhteet yhteistyökumppaneihimme.

Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja intohimoisesti haluamme näyttää vieraillemme kaiken sen, mitä Suomella on tarjota. Suunnittelemme retket huolella ja varmistamme, että logistiikka on täydellinen. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen tuotteen asiakkaillemme.

Henkilökohtainen palvelu ja paikalliset oppaat ovat meille tärkeitä. Tiimimme työskentelee keskellä Helsinkiä, ja voit aina olla varma, että tiedät kenen kanssa asioit. Asioidessasi kanssamme voit olla varma, että pitäisimme lupauksemme.

Vastuullisuus ja alan tunnustukset

Meillä on kansainvälisen Control Unionin sertifiointi (GSTC), joka osoittaa sitoutumisemme kestävän kehityksen vaatimuksiin matkailualalla. Olemme myös ylpeästi Suomen luonnonsuojeluliiton tukija.

Olemme jäsenenä Suomen matkailualan liitossa (SMAL) sekä osa The Worlds Leading Ground Operators (TWLGO) -järjestöä. Näiden tunnustusten avulla varmistamme, että pystymme tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja olemme mukana alan kehityksessä sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Related Articles

Share