Skip to content

Tutustu Suomen matkailun helmiin LSS:n matkapakettien avulla

| Uncategorized

 Suomi matkailun helmenä

LSS – Long Special Services on suomalainen matkanjärjestäjäyritys, joka on toiminut matkailualalla jo yli 25 vuoden ajan. Yrityksemme on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia retkituotteita ja unohtumattomia kokemuksia kaikille asiakkaillemme. Tutustu Suomen matkailun helmiin kanssamme ja koe Suomen upea luonto sekä ainutlaatuinen kulttuuri.

Retket ja kokemukset kaikille

Haluamme tarjota unohtumattomia retkiä ja kokemuksia kaikenlaisille matkailijoille. Matkailualan ammattitaitoinen tiimimme suunnittelee kaikki retket huolella ja varaa kaikki palvelut hyvissä ajoissa, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen tuotteen asiakkaillemme. Meillä on pitkä kokemus matkanjärjestäjänä ja kiertoajeluiden ammattilaisina.

Olemme erikoistuneet kansainvälisten risteilijöiden maajärjestelyihin Suomessa. Tarjoamme kiertoajeluita, transfer-palveluita, opasvarauksia sekä päiväretkiä eri puolilla Suomea. Voit varata meiltä kokonaisia retkipaketteja tai räätälöidä omaan tarpeisiisi sopivan ohjelman. Järjestämme myös tyky-päiväohjelmia sekä erilaisia oheisohjelmia, kuten konferensseihin liittyviä retkiä ja vierailuja.

Laaja verkosto ja paikallinen asiantuntemus

Yhteistyöverkostomme koostuu laaja-alaisesti eri kohteista, kuljetusyrityksistä, hotelleista ja oppaista, joiden kanssa olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä. Lisäksi jatkuvasti etsimme uusia kiinnostavia kohteita, haastattelemme uusia oppaita ja pysymme ajan tasalla uusista hotelleista ja ravintoloista. Tavoitteenamme on tarjota matkailijoille aina uusia ja ainutlaatuisia elämyksiä.

Tiimimme sijaitsee keskellä Helsinkiä, ja voit olla varma, että saat henkilökohtaista palvelua ja paikallista asiantuntemusta asioidessasi kanssamme. Haluamme tehdä matkastasi mahdollisimman sujuvan ja unohtumattoman. Olemme ylpeitä siitä, että kuulumme Suomen matkailualan liittoon (SMAL) sekä The Worlds Leading Ground Operators (TWLGO) -järjestöön.

Kestävän kehityksen edelläkävijä

LSS – Long Special Services -yritys on saanut kansainvälisen Control Unionin sertifioinnin (GSTC), joka kertoo sitoutumisestamme kestävän kehityksen vaatimusten täyttämiseen matkailualalla. Olemme myös Suomen luonnonsuojeluliiton tukija. Haluamme tehdä osamme ympäristön ja paikallisten yhteisöjen hyväksi ja tarjota kestäviä matkailuelämyksiä.

Tervetuloa tutustumaan Suomen matkailun helmiin LSS – Long Special Servicesin matkapakettien avulla. Olipa kyseessä pieni tai suuri ryhmä, lyhyt tai pitkä matka, meillä on tarjolla unohtumattomia kokemuksia ja retkiä kaikille matkailijoille. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua suunnittelemaan juuri sinulle sopiva matka Suomeen.

Share

Read also

Uncategorized

Choosing the Right Sightseeing Tours for You

Understanding Your Interests and Preferences The first step in choosing the right sightseeing tour is to understand your own interests and preferences.

Read more
Uncategorized

Why Choose a Finnish Travel Agency for Your Next Trip?

Planning a trip can be both exciting and overwhelming. With so many destinations and travel agencies to choose from, making the right decision can be challenging.

Read more
Uncategorized

Tips for Selecting the Right Travel Agency in Finland

Research and Reviews One of the first steps in selecting a travel agency is conducting thorough research. Start by looking for agencies that specialize in Finnish travel.

Read more