Skip to content

Tutustu Suomen matkailun helmiin LSS:n matkapakettien avulla

| Uncategorized

 Suomi matkailun helmenä

LSS – Long Special Services on suomalainen matkanjärjestäjäyritys, joka on toiminut matkailualalla jo yli 25 vuoden ajan. Yrityksemme on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia retkituotteita ja unohtumattomia kokemuksia kaikille asiakkaillemme. Tutustu Suomen matkailun helmiin kanssamme ja koe Suomen upea luonto sekä ainutlaatuinen kulttuuri.

Retket ja kokemukset kaikille

Haluamme tarjota unohtumattomia retkiä ja kokemuksia kaikenlaisille matkailijoille. Matkailualan ammattitaitoinen tiimimme suunnittelee kaikki retket huolella ja varaa kaikki palvelut hyvissä ajoissa, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen tuotteen asiakkaillemme. Meillä on pitkä kokemus matkanjärjestäjänä ja kiertoajeluiden ammattilaisina.

Olemme erikoistuneet kansainvälisten risteilijöiden maajärjestelyihin Suomessa. Tarjoamme kiertoajeluita, transfer-palveluita, opasvarauksia sekä päiväretkiä eri puolilla Suomea. Voit varata meiltä kokonaisia retkipaketteja tai räätälöidä omaan tarpeisiisi sopivan ohjelman. Järjestämme myös tyky-päiväohjelmia sekä erilaisia oheisohjelmia, kuten konferensseihin liittyviä retkiä ja vierailuja.

Laaja verkosto ja paikallinen asiantuntemus

Yhteistyöverkostomme koostuu laaja-alaisesti eri kohteista, kuljetusyrityksistä, hotelleista ja oppaista, joiden kanssa olemme tehneet pitkäaikaista yhteistyötä. Lisäksi jatkuvasti etsimme uusia kiinnostavia kohteita, haastattelemme uusia oppaita ja pysymme ajan tasalla uusista hotelleista ja ravintoloista. Tavoitteenamme on tarjota matkailijoille aina uusia ja ainutlaatuisia elämyksiä.

Tiimimme sijaitsee keskellä Helsinkiä, ja voit olla varma, että saat henkilökohtaista palvelua ja paikallista asiantuntemusta asioidessasi kanssamme. Haluamme tehdä matkastasi mahdollisimman sujuvan ja unohtumattoman. Olemme ylpeitä siitä, että kuulumme Suomen matkailualan liittoon (SMAL) sekä The Worlds Leading Ground Operators (TWLGO) -järjestöön.

Kestävän kehityksen edelläkävijä

LSS – Long Special Services -yritys on saanut kansainvälisen Control Unionin sertifioinnin (GSTC), joka kertoo sitoutumisestamme kestävän kehityksen vaatimusten täyttämiseen matkailualalla. Olemme myös Suomen luonnonsuojeluliiton tukija. Haluamme tehdä osamme ympäristön ja paikallisten yhteisöjen hyväksi ja tarjota kestäviä matkailuelämyksiä.

Tervetuloa tutustumaan Suomen matkailun helmiin LSS – Long Special Servicesin matkapakettien avulla. Olipa kyseessä pieni tai suuri ryhmä, lyhyt tai pitkä matka, meillä on tarjolla unohtumattomia kokemuksia ja retkiä kaikille matkailijoille. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua suunnittelemaan juuri sinulle sopiva matka Suomeen.

Share

Read also

Uncategorized

Discover Authentic Finnish Hospitality with LSS Home Visits

Discover Authentic Finnish Hospitality with LSS Home Visits Finland is renowned for its warm hospitality, a tradition deeply rooted in its culture.

Read more
Uncategorized

Retkipaketit ja palvelut Helsingissä – LSS:n valikoima

Discover the Best of Helsinki with LSS's Tailored Excursion Packages Exploring Helsinki's rich cultural tapestry and stunning natural landscapes has never been more accessible,

Read more
Uncategorized

Lähde matkalla LSS:n kanssa! Räätälöidyt retket kokemuksella pääkaupunkiseudulla

Discover the Heart of the Capital Region with Customized Excursions Are you looking for an authentic travel experience in Finland's vibrant capital region?

Read more