Skip to content

Päiväretket Suomen upeimpiin kohteisiin: LSS – Long Special Services

| Uncategorized

Päiväretket Suomen upeimpiin kohteisiin

LSS – Long Special Services on suomalainen matkanjärjestäjä / DMC-yritys, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1994. Meillä on ylpeä perinne tarjota korkealaatuisia retkituotteita ja unohtumattomia kokemuksia kaikille asiakkaillemme. Haluamme näyttää Suomen upeimmat kohteet vieraillemme ja siksi olemme kehittäneet ainutlaatuisia ja laadukkaita tuotekokonaisuuksia.

Matkailuala kehittyy jatkuvasti, ja me LSS:llä pysymme aktiivisesti mukana muuttuvien matkailutrendien kanssa. Meillä on paljon kokemusta alalta, erityisesti kansainvälisten risteilijöiden maajärjestelyistä Suomessa. Maajärjestelyt tarkoittavat kiertoajeluiden suunnittelua, tuotantoa ja valvontaa, ja olemme hoitaneet näitä tehtäviä jo yli 30 vuoden ajan. Riippumatta ryhmän koosta, voit luottaa meihin tarjotessamme laadukkaita retkipaketteja, päiväretkiä, kuljetuspalveluita, oppaita tai vaikka kokonaisia tyky-päivän ohjelmia Suomessa.

Visiomme korkealaatuisista retkituotteista ja kokemuksista

Yhteistyökumppaneiden verkostomme kasvaa jatkuvasti, sillä etsimme jatkuvasti uusia kiinnostavia kohteita, haastattelemme uusia oppaita ja pidämme itsemme ajan tasalla uusista hotelleista ja ravintoloista. Luomme vahvoja ja pitkäaikaisia suhteita yhteistyökumppaneidemme kanssa, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme.

Jokainen retkemme suunnitellaan huolellisesti ja varaukset tehdään hyvissä ajoin. Tarkastelemme logistiikkaa tarkasti varmistaaksemme, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen. Olemme ylpeitä maastamme ja innokkaita näyttämään kaiken sen upeuden vieraillemme.

Henkilökohtainen palvelu ja luotettavuus

Kun valitset LSS – Long Special Servicesin matkatoimistoksesi, saat henkilökohtaista palvelua ja luotettavan kumppanin vierailullesi. Työskentelemme keskellä Helsinkiä, ja meillä on intohimo tarjota paikallisia oppaita ja toimivia kokonaisuuksia vieraillemme. Jokaisen asiakkaan kanssa toimiessamme tiedät aina, kenen puoleen voit kääntyä.

Lisäksi olemme ylpeitä siitä, että olemme Suomen matkailualan liiton (SMAL) jäsen ja osa The Worlds Leading Ground Operators (TWLGO) -järjestöä. Meillä on myös kansainvälisen Control Unionin sertifiointi (GSTC), joka kertoo, että täytämme kestävän kehityksen vaatimukset matkailualalla. Olemme myös aktiivinen Suomen luonnonsuojeluliiton tukija.

Valitse LSS – Long Special Services kumppaniksesi ja saat unohtumattoman ja laadukkaan matkakokemuksen Suomen upeimpiin kohteisiin.

Share

Read also

Uncategorized

Choosing the Right Sightseeing Tours for You

Understanding Your Interests and Preferences The first step in choosing the right sightseeing tour is to understand your own interests and preferences.

Read more
Uncategorized

Why Choose a Finnish Travel Agency for Your Next Trip?

Planning a trip can be both exciting and overwhelming. With so many destinations and travel agencies to choose from, making the right decision can be challenging.

Read more
Uncategorized

Tips for Selecting the Right Travel Agency in Finland

Research and Reviews One of the first steps in selecting a travel agency is conducting thorough research. Start by looking for agencies that specialize in Finnish travel.

Read more