Skip to content

Koe Suomi täysillä: LSS – Long Special Services luo ikimuistoiset kokemukset

| Uncategorized

Yrityksen esittely

LSS – Long Special Services on suomalainen matkanjärjestäjä / DMC yritys, joka on toiminut vuodesta 1994 lähtien. Perheemme on aina halunnut tarjota korkealaatuisia retkituotteita ja unohtumattomia kokemuksia kaikille asiakkaillemme. Toimimme matkanjärjestäjänä ja tarjoamme kiertoajeluita, retkipaketteja, transfer-palveluita, opasvarauksia, ja muuta oheisohjelmaa Suomessa. Vahvan kokemuksemme ansiosta olemme hoitaneet kansainvälisten risteilijöiden maajärjestelyjä Suomessa yli 30 vuoden ajan.

Alan kokemuksemme on merkittävä, ja meillä on pitkät ja luotettavat yhteistyösuhteet kohteisiin, kuljetusyrityksiin, hotelleihin ja oppaisiin. Etsimme jatkuvasti uusia ja kiinnostavia kohteita, haastattelemme uusia oppaita, ja pysymme ajan tasalla uusista hotelleista ja ravintoloista. Pyrimme luomaan hyviä ja pitkiä suhteita kaikkiin yhteistyökumppaneihimme. Kaikki retkemme suunnitellaan huolella, järjestelyt tehdään ajoissa, ja logistiikka on tarkkaan mietittyä, jotta voimme luoda parhaan mahdollisen kokemuksen asiakkaillemme.

Laadukkaat ja ainutlaatuiset retket

Meidän tavoitteenamme on tarjota unohtumattomia retkiä ja kokemuksia kaikille asiakkaillemme. Pidämme aina sormea matkailualan pulssilla pysyäksemme mukana muuttuvien matkailutrendien kanssa. Meillä on myös kansainvälisen Control Unionin sertifiointi (GSTC), joka kertoo, että täytämme kestävän kehityksen vaatimukset matkailulle. Olemme myös Suomen luonnonsuojeluliiton tukija, mikä heijastaa sitoutumistamme ympäristönsuojeluun.

Retket suunnitellaan huolella ja ajoissa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuotteen. Olemme ylpeitä Suomesta, ja haluamme innokkaasti näyttää vieraillemme, mitä kaikkea Suomella on tarjottavana. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua, paikallisia oppaita, ja hyvin toimivia kokonaisuuksia. Tiimimme työskentelee keskellä Helsinkiä, ja asioidessasi kanssamme tiedät aina kenen kanssa asioit.

Olemme ylpeitä kuulumisestamme Suomen matkailualan liittoon (SMAL) ja olemme myös osa The Worlds Leading Ground Operators (TWLGO) järjestöä. Tämä takaa, että olemme osa kansainvälistä matkailualan verkostoa ja noudatamme alamme korkeimpia standardeja ja ammattieettisiä ohjeita.

Jos etsit henkilökohtaista palvelua, laadukkaita retkiä ja unohtumattomia kokemuksia Suomessa, olet löytänyt oikean yhteistyökumppanin. LSS – Long Special Services on täällä auttamassa sinua suunnittelemaan ja järjestämään matkasi toiveidesi mukaisesti. Lupauksemme pitää, ja voit olla vakuuttunut sitoutumisestamme tarjota parasta mahdollista palvelua.

Share

Read also

Uncategorized

Choosing the Right Sightseeing Tours for You

Understanding Your Interests and Preferences The first step in choosing the right sightseeing tour is to understand your own interests and preferences.

Read more
Uncategorized

Why Choose a Finnish Travel Agency for Your Next Trip?

Planning a trip can be both exciting and overwhelming. With so many destinations and travel agencies to choose from, making the right decision can be challenging.

Read more
Uncategorized

Tips for Selecting the Right Travel Agency in Finland

Research and Reviews One of the first steps in selecting a travel agency is conducting thorough research. Start by looking for agencies that specialize in Finnish travel.

Read more