Skip to content

Koe Suomi täysillä: LSS – Long Special Services luo ikimuistoiset kokemukset

| Uncategorized

Yrityksen esittely

LSS – Long Special Services on suomalainen matkanjärjestäjä / DMC yritys, joka on toiminut vuodesta 1994 lähtien. Perheemme on aina halunnut tarjota korkealaatuisia retkituotteita ja unohtumattomia kokemuksia kaikille asiakkaillemme. Toimimme matkanjärjestäjänä ja tarjoamme kiertoajeluita, retkipaketteja, transfer-palveluita, opasvarauksia, ja muuta oheisohjelmaa Suomessa. Vahvan kokemuksemme ansiosta olemme hoitaneet kansainvälisten risteilijöiden maajärjestelyjä Suomessa yli 30 vuoden ajan.

Alan kokemuksemme on merkittävä, ja meillä on pitkät ja luotettavat yhteistyösuhteet kohteisiin, kuljetusyrityksiin, hotelleihin ja oppaisiin. Etsimme jatkuvasti uusia ja kiinnostavia kohteita, haastattelemme uusia oppaita, ja pysymme ajan tasalla uusista hotelleista ja ravintoloista. Pyrimme luomaan hyviä ja pitkiä suhteita kaikkiin yhteistyökumppaneihimme. Kaikki retkemme suunnitellaan huolella, järjestelyt tehdään ajoissa, ja logistiikka on tarkkaan mietittyä, jotta voimme luoda parhaan mahdollisen kokemuksen asiakkaillemme.

Laadukkaat ja ainutlaatuiset retket

Meidän tavoitteenamme on tarjota unohtumattomia retkiä ja kokemuksia kaikille asiakkaillemme. Pidämme aina sormea matkailualan pulssilla pysyäksemme mukana muuttuvien matkailutrendien kanssa. Meillä on myös kansainvälisen Control Unionin sertifiointi (GSTC), joka kertoo, että täytämme kestävän kehityksen vaatimukset matkailulle. Olemme myös Suomen luonnonsuojeluliiton tukija, mikä heijastaa sitoutumistamme ympäristönsuojeluun.

Retket suunnitellaan huolella ja ajoissa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuotteen. Olemme ylpeitä Suomesta, ja haluamme innokkaasti näyttää vieraillemme, mitä kaikkea Suomella on tarjottavana. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua, paikallisia oppaita, ja hyvin toimivia kokonaisuuksia. Tiimimme työskentelee keskellä Helsinkiä, ja asioidessasi kanssamme tiedät aina kenen kanssa asioit.

Olemme ylpeitä kuulumisestamme Suomen matkailualan liittoon (SMAL) ja olemme myös osa The Worlds Leading Ground Operators (TWLGO) järjestöä. Tämä takaa, että olemme osa kansainvälistä matkailualan verkostoa ja noudatamme alamme korkeimpia standardeja ja ammattieettisiä ohjeita.

Jos etsit henkilökohtaista palvelua, laadukkaita retkiä ja unohtumattomia kokemuksia Suomessa, olet löytänyt oikean yhteistyökumppanin. LSS – Long Special Services on täällä auttamassa sinua suunnittelemaan ja järjestämään matkasi toiveidesi mukaisesti. Lupauksemme pitää, ja voit olla vakuuttunut sitoutumisestamme tarjota parasta mahdollista palvelua.

Share

Read also

Uncategorized

Discover Authentic Finnish Hospitality with LSS Home Visits

Discover Authentic Finnish Hospitality with LSS Home Visits Finland is renowned for its warm hospitality, a tradition deeply rooted in its culture.

Read more
Uncategorized

Retkipaketit ja palvelut Helsingissä – LSS:n valikoima

Discover the Best of Helsinki with LSS's Tailored Excursion Packages Exploring Helsinki's rich cultural tapestry and stunning natural landscapes has never been more accessible,

Read more
Uncategorized

Lähde matkalla LSS:n kanssa! Räätälöidyt retket kokemuksella pääkaupunkiseudulla

Discover the Heart of the Capital Region with Customized Excursions Are you looking for an authentic travel experience in Finland's vibrant capital region?

Read more