Skip to content

LSS Long Special Services – Asiantuntevat oppaat ja unohtumattomat kokemukset

| Uncategorized

Osaava matkanjärjestäjä ja unohtumattomat kokemukset

LSS – Long Special Services on suomalainen matkanjärjestäjä, joka on toiminut jo vuodesta 1994 lähtien. Meillä on pitkä kokemus alalta, ja olemme erikoistuneet tarjoamaan korkealaatuisia retkituotteita ja unohtumattomia kokemuksia kaikille asiakkaillemme. Tavoitteenamme on tarjota matkailijoille täydellisiä ja ainutlaatuisia elämyksiä, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa.

Alan kokemusta löytyy meiltä paljon. Olemme hoitaneet kansainvälisten risteilijöiden maajärjestelyitä Suomessa jo noin 30 vuoden ajan. Maajärjestelyllä tarkoitamme kiertoajeluiden suunnittelua, tuotantoa ja valvontaa. Olemme tehneet töitä erikokoisille ryhmille ja tarjonneet monipuolisia palveluita, kuten kokonaisia retkipaketteja, päiväretkiä, transfer-palveluita, opasvarauksia, yritysten tykyohjelmaa sekä muuta oheisohjelmaa, kuten kiertoajeluita, konferensseja tai vierailuja varten. Verkostomme koostuu luotettavista kumppaneista, kuten kuljetusyrityksistä, hotelleista ja oppaista, joiden kanssa teemme pitkäaikaista yhteistyötä. Lisäksi olemme aina valmiita löytämään uusia ja kiinnostavia kohteita matkailijoillemme sekä päivittämään tietoamme uusista hotelleista ja ravintoloista. Pyrimme vahvistamaan hyviä suhteita kaikkiin yhteistyökumppaneihimme oppaista satamiin.

Sertifiointi ja kestävä kehitys

Yrityksemme noudattaa kestävän kehityksen vaatimuksia matkailualalla, ja tästä kertoo kansainvälisen Control Unionin myöntämä sertifikaatti (GSTC). Sertifiointi todistaa sitoutumisemme ympäristön hyvinvointiin ja kestävään matkailuun. Olemme myös ylpeitä siitä, että kuulumme Suomen luonnonsuojeluliiton tukeviin jäseniin. Haluamme varmistaa, että toimintamme on vastuullista ja että voimme tarjota matkailijoillemme kestäviä vaihtoehtoja.

Meille on tärkeää, että jokainen retki suunnitellaan huolella ja että kaikki palvelut varataan hyvissä ajoin. Takaamme, että tarjoamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuotteen. Olemme ylpeitä Suomesta ja haluamme innokkaasti esitellä kaikkea sitä, mitä maallamme on tarjolla. Kun valitset meidät yhteistyökumppaniksesi, saat henkilökohtaista palvelua paikallisilta oppailta ja hyvin toimivia kokonaisuuksia. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa, ja voit aina olla varma, kenen kanssa asioit.

Ylpeä jäsenyys ja kansainvälinen tunnustus

Olemme ylpeitä siitä, että kuulumme Suomen matkailualan liittoon (SMAL) sekä The Worlds Leading Ground Operators (TWLGO) järjestöön. Yhdistykset edustavat korkealaatuisia matkailupalveluita ja auttavat meitä pysymään ajan tasalla alan kehityksestä ja uusimmista trendeistä. Jäsenyytemme näissä järjestöissä on tunnustus osaamisestamme sekä sitoutumisestamme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista matkakokemusta.

Olemme iloisia saadessamme palvella teitä ja tarjota unohtumattomia elämyksiä. Luota meihin matkasi suunnittelussa, ja lupauksemme pitää.

Related Articles

Share