Siirry pääsisältöön

MEISTÄ


PERHEYRITYKSEMME

LSS Long Special Services on suomalainen matkanjärjestäjä / DMC yritys, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1994. Perheellämme on aina ollut selvä visio tarjota korkealaatuisia retkituotteita ja kokemuksia kaikille.
 
Yrityksen olemassaolon aikana, olemme kehittäneet ainutlaatuisia ja laadukkaita tuotekokonaisuuksia. Haluammee tarjota unohtumattomia retkiä ja kokemuksia kaikille meidän asiakkaillemme. Pidämme sormea matkailalan pulsilla, pysyäksemme mukana muuttuvien matkailutrendien kanssa.

Alan kokemusta meiltä löytyy paljon. Olemme hoitaneet kansainvälisten risteilijöiden maajärjestelyitä Suomessa siitä asti, kun ensimmäiset laivat saapuivat Helsinkiin noin 30 vuotta sitten. Maajärjestelyllä tarkoittamme kiertoajeluiden suunnittelua, tuotantoa ja valvontaa. Eri kokoisten ryhmien järjestelyistä meillä on myös yhtä pitkä kokemus. Kauttamme voit varata kokonaisia retkipaketteja Suomessa, päiväretkiä, transfer palveluita, opasvarauksia, tyky päivä ohjelmia, tai muu oheisohjelmaa, kuten kiertoajeluita, konferenssien, tai muun vierailun ympärille.

Meillä on iso verkosto kohteita, kuljetusyrityksiä, hotelleja ja oppaita, kenen kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo kauan. Samalla etsimme koko ajan uusia kiinnostavia kohteita, minne viedä vieraita, haastattelemme uusia oppaita, ja pidämme itseämme ajan tasalla uusista hotelleista ja ravintoloista. Pyrimme luomaan hyvät ja pitkät suhteet meidän yhteistyökumppaneihin, oppaista satamiin ja kaikki siitä välistä.

Suunnittelemme kaikki retket huolella, varataan kaikki hyvissä ajoissa, ja mietitään logistiikka huolella, että pystymme luomaan paras mahdollinen tuote asiakaalle . Olemme ylpeitä meidän maasta ja innokkaita näyttämään mitä kaikkea meillä on tarjottavaa.

Jos etsitte henkilökohtaista palvelua, paikallisia oppaita, ja hyvin toimivia kokonaisuuksia, olette löytäneet yhteistyökumppanin. Tiimimme työskentelee toimistossamme keskellä Helsinkiä, ja tiedät aina kenen kanssa asioit. Asioidessasi kanssamme voit olla vakuuttunut, että lupauksemme pitää.
Olemme Suomen matkailualan liitoon (SMAL) ylpeitä jäseniä sekä osa The Worlds Leading Ground Operators (TWLGO) järjestöä .
 

VASTUULLINEN MATKAILU JA ARVOT

Me Longeilla uskomme ja panostamme korkealaatuisten retkien ja kokemuksien tuotantoon, jotka ovat kestäviä sekä ekologisesti, kuin myös sosiaalisesti ja taloudellisesti. Meille on erittäin tärkeätä ottaa huomioon, ja kunnioittaa maamme kansalaisia ja luontoa.

Uskomme pitkäkestoisiin työsuhteisiin, sekä henkilökunnan, että yhteistyökumppaneiden kanssa. Avoin dialogi sekä työnteko hyvässä ilmapiirissä on meille tärkeätä.
 
Meillä on kansainvälisen Control Unionin sertifiointi (GSTC) joka kertoo, että täytämme kestävän kehityksen vaatimukset matkailulle, ja olemme Suomen luonnonsuojeluliiton tukija.

Meillä on pitkäaikaiset suhteet suurimpien hotelli ketjujen, sekä pienempien boutique hotellien kanssa. Pystymme tarjoamaan täysivaltaisia paketteja, sisältäen majoitukset, ohjelmat ja illalliset. Vahvuutemme on paitsi pitkä kokemus ja asiantuntemus, myös joustavuus, tavoitettavuus, ja meidän kanssa on helppo asioida.


TIIMIMME

Jan R. Long

Toimitusjohtaja

Caroline R. Long

Esimies – Oppaat & Logistiikka

Markku Juustovaara

Kesä ”Staff”

Kim Long

Hallituksen jäsen & osaomistaja

Maarit Primietta

Erikoisryhmät

Jaana Juhola

Pääkirjanpitäjä