Siirry pääsisältöön

RISTEILIJÄT

KOTIMAINEN TOIMIJA

LSS on perheyritys, jonka juuret johtavat ensimmäisiin kansainvälisiin risteilyaluksiin, jotka saapuivat Helsinkiin vuosikymmeniä sitten. Tiimimme, nykyisessä muodossa, on ollut kanssamme yli 25 vuotta, ja pitkä kokemus risteilyaluksien retkien hoitamisessa, on antanut meille laajan osaamisen ja asiantuntemuksen alalla. Järejestämme maajärjestelyitä sekä isoille ja pienille risteilijöille, ammattitaidolla ja ylpeydellä. Teemme yhteistyötä monen kansainvälisen varustamon kanssa.

Kaikki meidän retkemme ovat huolellisesti suunniteltuja, ja oppaat ja kuljetusvälineet huolella valittu, antaakseen parhaan mahdollisen tuotteen. Kanssamme saat laajan asiantuntemuksen ja osaamisen kiertoajeluista Suomessa. Jos suunnittelet risteilyä Suomeen, ole yhteydessä meihin, niin kerromme lisää siitä mitä voimme teille tarjota. Hoidamme vierailut moneen eri satamaan Suomessa, ja voit hoitaa kaikki Suomeen liittyvät asiat saman henkilön kautta.

Olemme ylpeitä jäseniä ”The World´s Leading Ground Operators”, yhdistys operaattoreita, jotka ovat erikoistuneet maajärjestelyihin, johtaville laivanvarustamoille maailmassa.

  • Kokenut henkilökunta
  • Risteilyaluskäynnit ympäri suomea
  • Laaja valikoima kiertoajeluita
  • Yhdeen pisteen kontakti
  • Maapalveluita isoille ja pienille laivoille
  • Kestävän kehityksen sertifionti (GSTC) 
  • Täysin vakuutettu

Risteily satamia Suomessa

Helsinki

Läheltä löytyy kaikkea mitä suurkaupunki voi tarjota, kuten hyvää ruokaa, ostos mahdollisuuksia, kulttuuritarjontaa, mielenkiintoista arkkitehtuuria jne. samalla kun luonto on ihan kivenheiton päässä. Tunnelmallinen Porvoon vanha kaupunki ei ole Helsingistä kaukana, ja retki sinne on, kun matkustaisi ajassa taaksepäin. Koe vanhanajan viehätys, ihastele värikkäitä puutaloja, jotka reunustavat kapeita mukulakivi katuja, nauti kahviloiden, ravintoloiden ja pikkuputiikkien tarjonnasta

Turku

Turku on Suomen vanhin kaupunki, perustettu jo 800 vuotta sitten, ja maamme entinen pääkaupunki. Kaupunki on hyvin ylpeä sen historiasta ja sen sijainnista ovena länteen. Kesäisin kaupunki herää henkiin, ja ihmiset kokoontuvat Aura joen varrella syömään, juomaan, kuuntelemaan musiikkia ja nauttimaan kesästä ja toistensa seurasta. Vanhoja kauniita laivoja on paljon, ja joen rannalta menee risteilyitä saaristoon ja Naantaliin, suomen aurinkoisin kaupunki.

Kotka-Hamina

Suomen pitkä rannikko on täynnä pieniä tunnelmallisia kaupunkia ja kyliä. Kotka ja Hamina toivottaa vieraita tervetulleiksi luonnon ja historian inspiroimilla nähtävyyksillä, kuten myös pienillä tunnelmallisilla kahviloilla ja ravintoloilla. Saaristo ja Saimaan sisävedet ovat myös lähellä ja tarjoavat paljon koettavaa ja nähtävää.

Maarianhamina

Ahvenanmaan saaristo, 6500 saarineen, joista vain 60 ovat asuttuja on ihanteellinen paikka heille, jotka kaipaavat merellistä luontoa ja rauhaa. Kiitos lauttaliikenteen voit tutustua saariston moniin saariin, tai sitten vain jäädä Maarianhaminaan nauttimaan ihanista pikku putiikeista, tunnelmallisista kahviloista ja ravintoloista, sekä kokemaan heidän merellistä perintöänsä vierailemalla Pommerissa. Maarianhamina on ihanteellinen paikka vierailla pienten ja keskisuurten risteilijöiden kanssa

Rauma

Rauman kaupunki perustettiin vuonna 1442, mikä tekee siitä Suomen kolmanneksi vanhimman kaupungin. Alue on tunnettu sen värikkäästä murteesta, pitkästä nypläys perinteestä, ja hyvin säyneistä puutaloista vanhassa Raumassa mikä on tehnyt siitä UNESCO maailmanperinnöksi. Kävely vanhassa Raumassa vie ajatukset kauas taakse, mukulakivikadut, kauniit julkiset rakennukset ja vanhat puutalot koristeellisilla porteilla ovat ilo katsella.

Vaasa

Vaasa sijaitsee Suomen länsirannikolla, ja antaa yhdessä ympäröivän alueen, vierailijalle ainutlaatuisen sekoituksen luonnonkokemuksia ja modernia kaupunki elämää. Merenkurkun saaristo, joka löytyy täältä on UNESCO maailmanperintö, ja paras paikka maailmassa kokea maannousua viimeisen jääkauden jälkeen.

Oulu

Sijaitsee keskisuomessa, juuri Suomi neidon vyötärössä, ja on kaupunki, joka antaa vierailijalle juuri oikean sekoituksen luonnonläheisyyttä ja kaupunkielämää omalla ihanalla twistillä. Oulu on keskisuomen suurin kaupunki, joka perustettiin 1605. Kaupunki sijaitsee Oulujoen suulla ja sen nimin tarkoittaa Saameksi tulvavesi.

Kemi

Kemi, tai pohjois saameksi Geipma, sijaitsee Pohjanlahden pohjimmassa merenrannikolla. Kesäkuukausina monet suuntavat seuduille lähelle koskia ja saaristoa Pohjanlahden luonnonpuistossa, missä voi nauttia kalastuksesta, koskenlaskusta ja purjehduksesta. Täältä on helppoa matkustaa Rovaniemeen, keskiyön auringon ja joulupukin virallinen kotikaupunki. Tartu tilaisuuteen vierailla porotilalla, matkustaa jokiveneellä ja ylittää napapiirin.