Hoppa till sidans innehåll

GUIDER

AUKTORISERADE GUIDER

Vår snart 30 åriga arbetserfarenhet med internationella kryssare och andra grupper som kommer till Finland, gör oss till experter på området. Vi känner våra guider och kan kombinera rätt guide med rätt produkt.  Vårt kontor är beläget i Helsingfors centrum, vilket gör det möjligt att träffa och intervjua nya guider med jämna mellanrum. Vi har en öppen dialog med guideföreningarna, och är medlemmar i Resebranschens förbund i Finland (SMAL).

Vi har ett utmärkt urval av guider och via oss kan du boka rätt guide för just dina behov.

KUNSKAP INOM OMRÅDET

Vi använder oss av certifierade guider, för att på så sätt kunna garantera att guiderna vi använder har bra kunskaper inom området, som också bra språkliga kunskaper. Guideföreningar gör ett värdefullt jobb för städer och destinationer, de erbjuda guidekurser och träningar för att uppehålla en hög standard inom yrkesgruppen.  Vi försöker stöda våra guider i deras arbete genom att ha väl genomtänkta turer, öppen dialog och en trevlig arbetsmiljö.

Till vissa platser krävs ännu specialisering för att få guida där. Dessa guider har fördjupad kunskap om platsen i fråga och kan hämta fram det mest intressanta som platsen kan erbjuda.

Vi ordnar guidningar på flera olika språk, utöver svenska bl.a. på finska, engelska, tyska, franska, italienska, spanska, portugisiska, japanska, kinesiska med fler.

Hör av dig angående dina språkbehov.

  • Auktoriserade professionella guider
  • Fyller våra kraven
  • Rätt guide för rätt grupp
  • Guider till alla sorters turer
  • Guidningar på flera olika språk
  • Personliga och omtänksamma
  • Engagerad LSS personal

NEDAN NÅGRA AV VÅRA EXPERT GUIDER

Ralf

Genom att ha samlat mycket erfarenhet runtom i världen, och med över 20 års erfarenhet som en Helsingfors guide ser jag fram emot ert besök.

 

Liisa

Välkommen till Helsingfors – vår vackra gröna huvudstad i Norden!

Marja

Efter många år utomlands & runt Finland är det skönt att vara tillbaka i H;fors – ser fram emot at visa Helsingfors åt dig!

Intresserad av att boka en guide?

Vänligen fyll i era kontakt uppgifter på denna form.

Eller skicka e-post till office@lssweb

Hur som helst – vi ser fram emot att höra från er!