Hoppa till sidans innehåll

OM OSS

VÅRT FAMILJEFÖRETAG

LSS är en researrangör/DMC företag som varit verksamt sedan 1994, och specialiserad på turism i Finland. Vår familj har alltid haft en klar vision av att kunna erbjuda produkter och upplevelser av hög kvalitet.

Under tiden vi varit verksamma har vi utvecklat unika turer av bra kvalitet, för att kunna erbjuda oförglömliga erfarenheter åt våra kunder. Detta är ett fortgående arbete för att möta önskemålen av den allt mer beresta kunden.

Erfarenhet inom branschen har vi mycket. LSS har skött turprogram för utländska kryssare allt sedan de första utländska kryssarna kom till Helsingfors för över 30 år sedan. Med turprogram menas planering, producering och övervakning av turer. Minst lika mycket erfarenhet har vi av olika typer av grupper och privata resenärers program. Vi arrangerar hela resepaket i Finland, dagsprogram, rundturer, enkla transfertjänster eller bokningar av guider.

Med åren har vi byggt upp ett stort nätverk av destinationer, transportföretag, guider, och hotell. Samtidigt håller vi hela tiden ögonen öppna för nya intressanta destinationer och är i kontakt med nya guider och företag. Upprätthållande av långa och bra förhållande är viktigt för oss.

Turerna planerar vi noggrant för att kunna ge kunden den bästa möjliga upplevelsen. Vi är stolta över vårt land och ivriga över att få visa upp vad vi har att erbjuda.

Söker du efter personlig service, lokala vänliga guider, och problemfria turer, har du hittat rätt. Vårt kontor är beläget i centrala Helsingfors. Du vet alltid med vem du har att göra med under din korrespondens och/eller ditt besök här, med oss kan du tala svenska.

Du kan känna dig trygg i ditt val då du bokar med oss. Vi är stolta medlemmar av Resebranchens förbund i Finland ry (SMAL) och The World Leading Ground Operators (TWLGO).

I Finland är vi här för er

HÅLLBARHET OCH VÄRDERINGAR

På LSS tror, och satsar vi på, att producera turer och upplevelser av hög kvalitet. Turerna bör hållbara såväl ekologiskt, socialt som ekonomiskt. Det är vikitg för oss att vara uppmärksam och respektfull mot landet vi representerar,  både dess folk och dess natur.

Goda och långvariga  arbetsrelationer med alla som vi arbetar med är något vi tror på. Vi uppnår detta genom en öppen dialog i god anda med alla vi arbetar med. Då alla parter är nöjda får vi den bästa möjliga produkten och en nöjd kund. 

Vi uppfyller kraven för hållbar turism enligt Control Unions certifiering (GSTC) och är medlem i Finlands naturskyddsförbund.


TEAM LSS

Jan R. Long

Verkställande Direktör

Caroline R. Long

Chef – Guider & Logistik

Maarit Primietta

Specialgrupper

Jaana Juhola

Bokförare

Markku Juustovaara

Sommar ”Staff”

Kim Long

Styrelse medlem & delägare