Hoppa till sidans innehåll

Om oss

LSS Long Special Services Ab
Vårt familjeföretag

Vi är en researrangör specialiserad på turism till Finland och har varit verksamma sedan 1994. Vår familj har alltid haft en klar vision om att erbjuda produkter och upplevelser av hög kvalitet för resenärer till Finland. Denna kvalitet är något som vi hoppas att kunden kommer att minnas  ännu långt efter.

Under den tid vi varit verksamma har vi utvecklat unika turer för att kunna erbjuda oförglömliga erfarenheter till våra kunder, och detta arbete är fortgående för att möta önskemålen av den allt mer beresta kunden. Vi står fast vid vår slogan om att ”I Finland är vi här för er”.

Ifall du söker efter personlig service, lokala vänliga guider, problemfria turer har du hittat rätt. Vårt team jobbar alla i vårt kontor i centrala Helsingfors, och du vet alltid med vem du har att göra med under din korrespondens eller/och ditt besök här. Vi talar svenska.

Du kan känna dig trygg i ditt val att bokar med oss, vi är stolta medlemmar av Resebranchens förbund i Finland ry (SMAL) samt The World Leading Ground Operators (TWLGO).

Hållbarhet och värderingar

På Long Special Services tror och satsar vi på att producera turer och upplevelser av hög kvalitet, som också är hållbara såväl ekologiskt, socialt som ekonomiskt. Det är vikitg för oss att vara uppmärksamma och respektfulla mot landet vi representerar,  både dess folk och dess natur.

Vi tror på goda och långvariga  arbetsrelationer med alla som vi arbetar med. Genom att för en öppen dialog i god anda med alla vi arbetar med, samt genom att betala en skälig ersättning för deras tjänster, få vi den bästa möjliga produkten och en nöjd kund. 

Vi uppfyller kraven för hållbar turism enligt Control Unions certifiering (GSTC) och är medlem och stöder Finlands naturskyddsförbund.

” In Finland we Care for You”

let’s together

”Care for Finland”

Our team